Lisa Hovland är certifierat inredare & homestyling konsult.

Vänligen ta kontakt för mer information

lisa@homebylisa.se | 072-2342091

Homestyling liten:  Här arbetar vi huvudsakligen med bostadens befintliga möbler och inredning. Ibland kan möbler behöva plockas bort för att ge mer rymd och luft i rummet. Inredning som inte behövs plockas tillfälligt bort. I detta paketet ingår dekorering av köksbänk och badrum med fina detaljer. Soffa, soffbord, säng och utemöbler görs mysiga med kuddar och plädar. Vi tar även med snittblommor och färska örter till köket inför fotografering.

Homestyling mellan:  Även här utgår vi från bostadens befintliga möblemang och inredning. Ett något större paket där vi även tar med inredningsdetaljer som tavlor, gardiner om det behövs, lättare mattor samt belysning. Soffa, säng och utemöbler görs mysiga med kuddar, plädar samt växter så att bostaden blir både inbjudande och hemtrevlig. Vi tar även med snittblommor och färska örter till köket inför fotograferingen.

Homestyling stor ”stageing”  Här stylar vi en tom bostad med enbart medtagen inredning och möbler.

OBS! För privatpersoner är kostnaden avdragsgillt vid försäljning. Om du gör en vinst på försäljningen kan du faktiskt dra ner priset på stylingen med hela 22%  så en lägenhet på 60 kvm som kostar 16 000 kr att inreda kostar Er i realiteten bara 12 480 kr efter avdrag. Det här kan din mäklare berätta mer om.

Läs mer på skatteverkets hemsida

Priser enligt offert. Betalningstid för alla våra kunder är 30 dagar netto. Hyra av möbler ingår i 42 dagar efter fotografering eller enligt överenskommelse.