Lisa Hovland är certifierat inredare & homestyling konsult.

Vänligen ta kontakt för mer information

lisa@homebylisa.se | 072-2342091

 

Hej Lisa !

Vi tycker din inredningskonsultation var väldigt bra, givande och inspirerande och vill därför gärna rekommendera dig till andra som är nyfikna på tjänsten.

Vi anlitade Home by Lisa för inredningskonsultation i samband med att vi skulle inreda gästrummen och frukostrummet i vårt Bed & Breakfast. Vi ville ha tips om hur vi kunde göra rummen mer ombonade efter att vi hade gjort grundmöbleringen.

Lisa gav oss många givande förslag. Hon nyttjade mycket av det som redan fanns och visade hur man med små enkla medel kunde göra rummen hemtrevligare, t ex med speglar, småbord, färgval och placering av föremål.
Cecilia & Anders Wettstam, Minnesberg B&B”
Kind regards / Hälsningar
PS – Jag som aldrig egentligen varit intresserad av inredning tycker det är jättekul nu! Du är en bra inspirationskälla!  / Camilla Wettstam
 
 

Lisa har hjälpt våra kunder med konsultation inför försäljningar och det har gått jättebra. Vi uppfattar Lisa som kunnig, pedagagisk och
saklig.”

Carolina Lindsjö                                                                                                                              
Mäklarfirman Bönnemarks AB, Trelleborg

 

 Anlitade Lisa för att ge mig råd om renovering av vårt kök. Är verkligen nöjd med resultatet. Det jag tyckte var så bra, var att Lisa lyssnade på mina åsikter och jobbade efter det. Jag har nu fått ett kök som jag trivs att sitta i.
Kan verkligen rekommendera Lisa till andra. Hon har gjort ett fantastiskt jobb !
 
Bara Ragnarsdottir