Lisa Hovland är certifierat inredare & homestyling konsult.

Vänligen ta kontakt för mer information

lisa@homebylisa.se | 072-2342091

Jag brinner för allt som rör heminredning

Jag heter Lisa Hovland och är utbildad certifierad inredare och homestaging konsulent. Min bakgrund är att jag är uppvuxen på Island och gillar energin och naturen som finns runt oss. Mitt uttryck är att förmedla känslor i hemmet där Ni kan finna lugnet, balans och harmoni.

Jag är som person lyhörd, kreativ, öppensinnad och flexibel vilket gör det enkelt för Er som kund att anlita och arbeta med mig. Inget uppdrag är för litet eller för stort, mitt arbete är att uppfylla Era önskemål där Ni känner er nöjda i Ert hem.

Mitt jobb är att lyssna och coacha Er på bästa sätt för att Ni ska hitta och få det Ni söker.

Jag är en aktiv människa med mycket driv och gillar att ha många bollar i luften.

Tillsammans sätter vi Era mål som jag sedan jobbar aktivt mot att nå och överträffa.

Det bästa att få jobba som inredare är att syssla med att omsätta mina och andras visioner till verklighet – att skapa harmoni. Det är viktigt för oss alla att må bra både på insidan och på utsidan. Hemmet har blivit en bas där vi laddar batterierna och skall känna oss trygga.

Hur jag jobbar

Jag hjälper och underlättar för Er som kund att ta beslut när det gäller inredning och formgivning i bostaden.

Alla uppdrag är unika och jag skräddarsyr lösningar utifrån Era önskemål.

Mitt jobb innebär också att jag kommer med idéer och förslag för att avlasta Er som kund i förändringsprocessen, vilket gör att Ni kommer vidare till beslut och handling.

Vi börjar med ett förutsättningslöst möte där Ni berättar Era önskemål och går igenom projektet. Vi tittar på färgsättning, möblering, textiler, ljussättning, växter mm. Vi diskuterar stil och trender och tillsammans kommer vi till ett beslut. Därefter arbetar jag fram ett första förslag som Ni får titta på och göra de ändringar som behövs. Nästa steg är att vi kommer överens om hur Ert projekt ska utföras.

För att eftersträva hög kund nöjdhet och bra service och kvalitet gör jag en kund undersökning efter varje avslutat projekt, där Ni som kund ger feedback på vårt samarbete.